brak wału za talerzówką a przed redlicami wysiewającymi, mocowanie jest a wału brak.
Fabrycznie raczej wału nie było tylko włóka z grubych palców
Laszek napisał(a):
Skoro taki rocznik, taka cena i taka maszyna to chyba gowno warte. Piotrek będzie miał bardzo blisko
Dopiero dziś wszedłem na forum tutaj. Ale widzę że nieaktywne.
spoko, bardzo mi nie zależało na tym
https://www.olx.pl/oferta/agregat-upraw … a0612add4b
ten ciiekawie sie prezentuje
Dosyć pilna sprawa, znajomych szuka 323 , może ktoś swojego sprzedaje albo wie jakiegoś ?
Do złożenia to mam swojego, tylko pewnie będę chciał za dużo.
Ja bym może zmienił na coś nowszego z tym że jak bym miał sprzedać to 2 sztuki. Jeden kupiłem od PawełS.64 z forum a drugi jako dawca
Ostatnio edytowany przez skalops1 (2021-01-02 21:34:56)
ile byś cenił ? Grzesiu Ty też podaj ewentualną cenę.
22 za 2 sztuki
W dobrym stanie ten na chodzie ? podaj więcej info
Panowie na co zwrócić uwagę przy NH tm, jak sprawdzić ciśnienie w skrzyni?
U mnie pasowałoby koło 12 dostać. Teraz składam wszystko do kupy, ale na poważnie to chyba złożę sobie i wiosnę obrobię nim, bo mam mało roboty na wiosnę. Tak na marginesie to patrzę za traktorem dużym, żeby forda odciażyć, i jest ogólna bieda i drogo.
To wiem ogólnie lipa się robi z tym tematem, sam jeszcze jesienią brałem pod uwagę mf-a lub renault coś powyżej 120 km ale odpuściłem. Poczekam z rok aż odłożę więcej waluty i coś nowszego może trafię.
Zadzwoń jutro to powiem co i jak 664 306 562 a tu opis jak go kupowałem od Pawła
Sprzedam Fortschritt 323/90r
Jak w temacie. Sprzedam ciągnik w dobrym stanie,silnik po kapitalce,tylne opony nowe,siłowniki wspomagające TUZ,koła bliżniacze,cena 19,5 tys.tel 500 50 40 02, W dziale NASZE AGREGATY,str 12,post 231 jest jedno zdjęcie ,więcej póżniej. Sprzedaję bo kupiłem nowy ciągnik i ten jest zbędny.
Nie wiedziałem ,że były takie maszyny z pod marki fortschritt
https://sprzedajemy.pl/przetrzasarka-fo … nr63145179
czego to fortschritt nie miał
Niby tak ale zawsze jakoś mi się kojarzy z dużym sprzętem. Maszyn takich jak kosiarki rotacyjne , małe zawieszane rozsiewacze nawozów czy właśnie taki sprzęt zielonkowy jak powyżej jakoś jeszcze nie spotykałem
panowie a b201 czy phx niema ktos na sprzedaz
Spoźniłeś się, tydzień temu b201 pojechał do nowego właściciela