kupilem wlasnie mdw 525 , mam 80 hektarowe gospodarstwo, moze jakies opinie o tym kombajnie jak ktos mial do czynienia znim
YOKOSŁAW to twój 525 na OLX z Zgorzelec
mój, mój
Jednak?
i wszystko jasne już . pozdrawiam Piotra,!!!!
jutro do ciebie zadzwonie,a jak bedziesz u brodacza i w okolicach ,to popatrz na ciągniki takie od 150 Km, jak bys coś ciekawego zobaczył.chyba że zwine te 30 baniek to nie aktualne
Ostatnio edytowany przez yokoslaw (2017-03-14 21:09:46)
ok popatrzę ale może na nowe w legnicy jednak skoro zdążyłeś !!! pozd ps. dzwoń dzwoń pogadamy . zobacz na stronie PHU Szymkowiak ruchocice wielkopolska . znam fikołków może coś ci podpasuje ..
Ostatnio edytowany przez sarast (2017-03-14 21:41:21)
bierz nowego ja bym tak zrobił , ale mi brakuje tak z pięćdziesiąt ha,
e nowy dla ciebie !!!! pewno trafisz . pozd
tak,tak, wiemy co szukamy, ale żeś z tym szymkowiakiem wyjechał? nic w moim przedziale cenowym to nie ma,przynajmniej w ogłoszeniach.
jak to handlarze mówią jak chcesz tanio i dobrze kup dwa. mają też tańsze . popytam.
tylko ze tanio to u nich nie ma, musza zarobic, ale czasami mozna trafic okazje, ja tez nowego nie lubie kupowac
yokoslaw napisał(a):
tylko ze tanio to u nich nie ma, musza zarobic, ale czasami mozna trafic okazje, ja tez nowego nie lubie kupowac
ja lubię nowe ale jak mi połowę dopłacą ! w tym nowym rozdaniu kombajny bez szans ..
no mowilismy o tym, ale sa tacy co wezma, ale maja głowy w stajni, w połowie nic nie brałem tylko w całosci,bo ja muszemmm sammm!!! samm! !ale po prostu nie mogłem, wziołem cos tam nowe, ale sie wyleczyłem.
Ostatnio edytowany przez yokoslaw (2017-03-14 22:44:18)
yokoslaw napisał(a):
bierz nowego ja bym tak zrobił , ale mi brakuje tak z pięćdziesiąt ha,
to ile teraz masz?
130