Panowie nigdzie nie mogę dostać filtrów paliwa do zt300 nie wiecie może od czego je pod pasować ????
Ostatnio edytowany przez Misiu02 (2009-12-01 19:25:48)
Każdy sklep z częściami do aut gdzie mają katalogi z filtrami Firmy FILTRON - GOSTYŃ nie pamietam numeracji ale tam jest nawet fortschritt lub tu na stronie producenta
http://www.filtron.pl/pl/index.php?idp= … SILNIKA_P= &Model=9799&SILNIK1=E 512&MOC=#idn10522
prosze bardzo
PM 813/1
PM 808
Pamietaj co do filtra olejowego to tylko i wyłącznie PiotrK - Grudziądz osobiście przerabiałem Filtrona i sie zgniata. Lepiej troche dopłacić i mieć święty spokój.
Pytanie ile masz tych fitrów u nie w traktorze jest jeden i mam z filtrona ale w 512 sa dwa i idealnie pasuja Polskie od C 330
Ostatnio edytowany przez Pietia (2009-12-01 20:38:27)
Właśnie u mnie są 2 filtry i tak sie zastanawiałem czy od ciapka nie będą pasować. Dzisiaj to sprawdzę. Dzięki za pomoc.
Jak są dwa filtry paliwa to pasują do nich wkłady z Filtrona PM 804 i 805, sprzedawane w komplecie.
Wkłady PM 805 pasują ja do swojego takie dawałem bo też mam dwa.
Pytanie do kolegi Poulm. Gdzie w Czechach w okolicach Jesenika można kupić części do ciągnika fortschritt?
Ostatnio edytowany przez misiek (2010-09-22 22:27:30)
sprawdź Agrozem Opava w google mają co chcesz
W sumie to jakieś 1,5godz drogi ode mnie. Dobrze wiedzieć że coś takiego jest koło mnie
dzisiaj kupowałem parę rzeczy w pszennie podam ceny:
czujnik poziomu paliwa z pływakiem 65z
śruba długa z nakętkami i pchełkami czy jak to się nazywa do łapek sprzęgła 22zł
ja kupuje w pankowie jest taniej lepszy asortyment i niedaleko pszenna
Panków i Pszenno to dwie różne firmy ? Nie byłem tam nigdy ale myślałem, że to ta sama firma
ja kupuje w pankowie jest taniej
Nie zawsze
co do filtra paliwa to ja u siebie do 323a zakladam taki standardowy jak do 330 lub 360 pasuje bez problemu;)
co macie za czujniki paliwa ? w 323 co można założyć ?
widzisz ze wyżej Piotrfire napisał iż kupił pływak i czujnik za 65 zł
PiotrK wyczyść skrzynkę na forum bo się dodzwonić nie mogę a email chyba nie dotarł ,
ile byś chciał za poduszką pod silnik tą okrągłą
Ale którą okrągłą, bo są dwa rodzaje? Zmierz rozstaw śrub.
Skrzynka już czysta.
12cm
karlos napisał(a):
ja potrzebuję włącznik główny pradu poradżcie od czego pasuje
pasuje od kombajnu Fortschritt lub bizona
pasuje od Kombajnu Fortschritt lub Bizona