To ja mam 40 lat mieszkam niedaleko Wrocławia posiadam Fortschritta 303 od 2 lat niedługo wrzucę jego foty
A to on stary brzydki ale pracowity
witam z tej strony Szymon i od 8 miesięcy użytkuje 323. Jestem z okolic Świerzawy i jest to na trasie Jelenia Góra - Legnica a do Wrocławia mam 80 km. Wiek 26
Ostatnio edytowany przez zorak (2006-11-14 22:07:23)
Miras ten lakierek to Twoje dzieło czy lakiernika? Wygląda spox
Z tej strony Grzegorz lat 29 jeszcze posiadam Zt 323A z 1990 r od 4 lat. Południowa wielkopolska okolice Rawicza
piotrfire napisał(a):
Miras ten lakierek to Twoje dzieło czy lakiernika? Wygląda spox
Moja robota a lakier to AUTORENOLAK (czerwień meksykańska i zieleń soczysta) warto dodac utwardzacz. Malowany 4 lata temu i nadal dobry połysk.Czerwień świetnie pasuje na Bizona Płock używał tego odcieniu w latach 90-tych.
Wygląda jak nówka:beer:
Witam mam na imię Tomek, mam 28 lat, mieszkam koło Lublina i użytkuje 303 A.
Mam 37 lat, jestem z mazowsza, a to mój Forszaj w następnym roku to będzie jego dziesiąty sezon u mnie
Cześć tom ccześć kobi
Ten kombajn to 514?
Tak, trochę go cień uciął z góry :-)
No to przydałby się jeszce taki opisik jak strzelił tatamarty w dziale "kombajny"
Nie mam takiego talentu, a różnice między 512, a 514 są nieduże :-)
WITAM JSTEM ARTUR OD 4 LAT JESTEM POSIADACZEM Zt323A Z ROKU 89 MIESZKAM W ZAMOŚCIU WOJ.LUBELSKIE
To ja witam kolegów, narazie nie mam Forszaja ale zastanawiam sie nad zakupem.
Pozdrawiam:)
Niektórzy pewnie z innych for mnie znają
Ostatnio edytowany przez tomek (2006-11-18 19:39:33)
witam,,jestem karol 24 lata..od pół roku mam 323,,mieszkam obok ostrowa wlkp,,fotki wrzuce później,,pozdro for all
Witam, mam na imię Michał mieszkam w Katowicach i od 3 dni jestem posiadaczem zt300. Mam nadzieję,że będzie mi slużył do odśnieżanioa, piaskowania i zbioru liści z miejskich parków, którymi się ostatnio zajmuję. Mam kilka pomysłów, co by tu jeszcze... Pozdrawiam wszystkich
Ostatnio edytowany przez Figaro (2006-11-19 13:54:48)
Witam
Mam na imie Radek mieszkam w woj. łódzkim. Jestem uzytkownikiem Fortschritta 323 A 1990.
Ostatnio edytowany przez RadekZly (2007-03-07 18:35:51)
Cześć myślę , że każdy z nas coś mógłby doradzić zadawaj poprostru pytania a my będziemy starali się Ci odpowiedziec i doradzić