A fendta kiedy kupiłeś?
ale bestia mocno porywcza?
pawelg napisał(a):
A fendta kiedy kupiłeś?
dostałem pod choinkę od taty
ostatnio był weterynarz i jeździł, fendt nie chciał zapalić więc zaciągał papierkiem z cukierków, widzicie nawet fendt potrafi napieprzyć
czy szarpie? fenda to jak szmate
Ostatnio edytowany przez Fenol (2016-06-06 18:21:22)
Rozpieszczają Cię rodzice, fendt pod choinkę, na dzień dziecka fastrac
Koseś a jaką ma szerokość fastrak zewnętrznie w kołach? Jak byś mógł przy okazji zmierzyć to z góry dzięki
Jutro.
Laszek napisał(a):
Koseś a jaką ma szerokość fastrak zewnętrznie w kołach? Jak byś mógł przy okazji zmierzyć to z góry dzięki
Koseś zapewne zapomniał.Dla modelu 2155/2170 przy ogumieniu 540/65R30 jest to 2.35
Nie zapomniałem tylko dopiero teraz dotarłem do domu a szerokość to równe 250cm.
Inny model czy felgi i opony.Bo jak szukałem w nowych to taki katalog dali do tego modelu.To i waga i wymiary inne.
Ostatnio edytowany przez scoda19 (2016-11-22 18:54:52)
Opony 540 /65/30 continental felgi fabryczne spawane więc raczej ten typ tak ma ...
To z 3 metrowym czymś z tyłu to wnet trza jechać całkiem obok poprzedniego przejazdu 25 cm to tyle co nic
To tyle samo co kermit w bizonowych felgach . Robiąc gruberem 2.6m przy cofaniu po zrobionym polu muszę jechać po śladach inaczej ślady będzie widać.
W podorywkowym 3M. Robiło się bez problemu.
mam problem w moim fastracu: przestał jechać i nie działa hydraulika. Myślałem ,że znowu sprzęgiełko pomp siadło, ale rozbebeszyłem i tu wszystko gra, natomiast nie kręcą się tryby napędzające pompy i teraz nie wiem gdzie dalej szukać
Piszesz o pompie przy skrzyni po prawej stronie ?
Jeśli nie działa hydraulika i nie jedzie to dziwne objawy , bo jak by padło sprzęgło to hydraulika by działała . Popatrzę w katalog i dam znać .
w katalogu niewiele widać ale są dwa wałki pierwszego i drugiego stopnia jedyne co mi przychodzi do głowy to to że coś się na sprzęgle stało .
I teraz popatrzyłem w serwisówkę to na bank będzie wina zerwanego docisku sprzęgła .
Ostatnio edytowany przez koseś (2017-01-23 20:51:47)
no to wszystko jasne. Silnik wyjęty i do koła zamachowego jest przykręcony chyba tłumik drgań z wałkiem frezowanym, tylko frezy na wałku poszły w piz... . na szczęście frezy w gnieździe dobre tak więc albo nowy wałek kupię ( jeśli cena nie zabije) albo roznituję i dam do Żarny do dorobienia i przynituję do tego tłumika. Jakby ktoś namierzył nr na części 64.0581.10 ( wujek gogle nie potrafi znaleźć)
Ostatnio edytowany przez mpopis (2017-01-25 23:20:04)
Czyli miałem rację, daj mi fotki tego może da radę dorobić w dobrych pieniądzach. Naj mniej prawdopodobna wersja o której rozmawialiśmy Cię spotkała.
Ostatnio edytowany przez jamir12 (2017-01-25 19:45:48)
Jeśli jest kawałek fabrycznego zęba to się dorobi ale jak nie ma to lipa bo nie ma z czego wziąć wymiarów.
Ostatnio edytowany przez jamir12 (2017-01-25 22:58:58)
Dzwon do Łochowa tam powinni mieć .