ciekawe w którym miejscu w katalogu są podane wymiary tych igiełek, ja tam widzę cały ten krzyżak jako jedną część
Jano chyba jeszcze nie doszedł
ktoś coś powie mądrego?
tu nie ma co dumać. w pankowie piotrek ma most albo można oddać do regeneracji tam gdzie naprawiają wały pędne , zostaje jeszcze thu 1600-2700zł , ja też kupiłem złoma a że chciałem go zrobić tak jak trzeba to go rozpierdzielilem w drobny mak i dlatego po remoncie wyszedł mnie ponad 20tyś i co śmieszne nie ? ale prawdziwe.
przecież się nie śmieje, poszukam chyba zakładu coby go zreanimowali w takim razie
Kolejny się obudził. W Starkowie na złomie po 3 zł/kg.
ja nie mówię że ty się śmiejesz ale ogólnie to jest śmieszne tyle dołożyć ale co zrobić jak się chce
MAREKPE napisał(a):
Kolejny się obudził. W Starkowie na złomie po 3 zł/kg.
mam takiego co ma po 1,50 zł/kg. ha ha pozd '',
Panowie rozbierał ktoś przednią zwolnice? Leci mi z niej olej i nie wiem za bardzo jak się za nią zabrać.
Lata temu ale pamiętam że było to proste. Trzeba ją rozpołowić, odkręć śruby dookoła i się rozejdzie.
Tam nie ma nic skomplikowanego odkręcasz śruby i ściągasz delikatnie z zębatki tak jak zwolnice z tylu. Przegub trzyma nakrętka z zawleczką z tego co pamiętam.
A odkręcałeś tylko te śruby czy coś jeszcze?
Rozpoławiałem żeby naprawić krzyżak.
A drążek kierowniczy musiałeś odkręcić żeby to się rozeszło?
Chyba odkręcałem. Potrafisz ? zdejmować końcówki drążków jednym uderzeniem młotka w obudowę druga osoba napręża go łomem.
Dzięki
ja podstawiam lewarek pod śrubę podnoszę ciągnik czy co tam akurat robię i wtedy w ucho buchnę młotem przez pobijak albo drugi młotek i wyskakuje
Mam do wymiany simering na półosi na przedniej lewej dzielnicy, podpowie ktoś jak to wyciągnąć?
Mam prośbę, potrzebuję wymiary tulei zawieszenia przedniego mostu 323 i wymiar sworzni zawieszenia. Z góry dziękuje
Ostatnio edytowany przez gelek79 (2018-07-22 07:46:37)
tuleja ma 72x60x60
https://www.thu.pl/pl/p/Tuleja-zawiesze … 0-mm/13804