Wszystkim pracującym na roli życzę: suszy za granicą, setek telefonów od handlarzy chcących kupić zboże, niepsujących się gratów, na czas dopłaty najlepiej takiej wysokości żeby starczyło na zatrudnienie niemców, francuzów i innych pracusiów żeby my polscy rolnicy mogli w końcu wypoczywać na kanarach i innych podobnych miejscach przez większość roku i nie zawracać sobie głowę jakąś tam robotą w polu.
A przede wszystkim życzę zdrowia, pogody ducha i poczucia humoru.
również dołączam się do życzń
Dosiego Roku koledzy!
Szzęśiiwego nowego roku;DQQQ
Wszystkiego najlepszego Koledzy
no widze na czasie
Fenol z jaki paki teraz?
Fenol nie wiem co zażywasz ale odstaw to!!!
bolek46 napisał(a):
Wszystkim pracującym na roli życzę: suszy za granicą, setek telefonów od handlarzy chcących kupić zboże, niepsujących się gratów, na czas dopłaty najlepiej takiej wysokości żeby starczyło na zatrudnienie niemców, francuzów i innych pracusiów żeby my polscy rolnicy mogli w końcu wypoczywać na kanarach i innych podobnych miejscach przez większość roku i nie zawracać sobie głowę jakąś tam robotą w polu.
A przede wszystkim życzę zdrowia, pogody ducha i poczucia humoru.
Nic dodać nic ując,ze zbożem to się chyba sprawdziło życzę wszystkim żeby reszta również się sprawdziła.
Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym nowym roku oby ten nowy rok nie był taki trudny jak ten bo bardzo dał w tyłek rolnikom
Ostatnio edytowany przez tomcio83 (2010-12-31 21:58:35)
życzę Wam Koledzy braku trosk, zdrowia, sukcesów, spokoju, wolnego czasu, realizacji wszystkiego tego na co nigdy go nie ma
Wszystkiego naj naj i oczywiście mocnej wątroby
Do siego roku
Oby 2011 był nudnym i spokojnym rokiem w porównaniu do 2010.
A ja tradycyjnie życzę Wam wszystkim: zdrowia i pieniędzy - resztę sobie kupicie...
również wszystkiego najlepszego przede wszystkim zdrowia a resztę samo przyjdzie
Ydabej zabawy sylwestrowej u Szczęśliwego Nowego Roku 2011
Szczęśliwego Nowego Roku dużo zdrowia, pieniędzy, mało problemów i czego sobie życzycie
Zyczę pozytywnych zmian , żeby życie nabrało barw , szczęścia ,zdrowia, i pieniąchów.
DOSIEGO ROKU 2011 wszystkim forumowiczom i ich rodzinom oby szczęściło się w domu i zagrodzie.
siema siema siema ta ta to ja fortschritt 323
Podejdź do tego na luzie, Nie bądź tak jak ci pospinani zawistni ludzie , Mogę nie mieć przekazu jaki byś chciał usłyszeć, a więć tak do rzeczy dużo forsy, ropy, szczęścia, zdrowia, i co tam kto chce .